Zyrtare: Akil Gjakova kualifikohet për Lojërat Olimpike

121

Akil Gjakova do ta përfaqësoj Kosovën në Lojërat Olimpike, Tokyo 2020.

Xhudisti kosovar ka fituar pikët e nevojshme dhe është kualifikuar direkt në kompeticionin më të madh sportist të globit.

“Zyrtarisht i kualifikuar për Lojërat Olimpike”, ka shkruar Gjakova.