Zhbogar porosit politikanët: Sa gjuani shishe, gjuani propozime

109

Shefi i zyrës së BE-së në Kosovë Samuel Zhbogar, ka shkruar disa fjalë për situatën në Kosovë duke krahasuar vitin 2012, kohë kjo kur ai ka marrë pozitën që ka tani.

Zhbogar në shkrimin e tij të publikuar në portalin European Western Balkans, flet për procesin e MSA-së, arritjet që janë bërë në këtë proces dhe liberalizimin e vizave, transmeton KosovaPress.

Duke vlerësuar edhe proceset tjera në Kosovë Zhbogar, ka edhe disa mesazhe për politikanët në Kosovë, si opozitë por edhe pozitë.

Zhbogar lut politikanët që t’i lejnë hedhjet e shisheve dhe t’i kthehen dialogut dhe propozimeve.

– See more at: http://www.kosovapress.com/sq/nacionale/zhbogar-porosit-politikanet-sa-gjuani-shishe-gjuani-propozime-65846/#sthash.DXF1FWd8.dpuf