Zgjedhjet për president të KOK-ut mbahen më 25 mars, këto janë kandidaturat e deritanishme!

316

Asambleja e Punës dhe Zgjedhore e Komitetit Olimpik të Kosovës do të mbahet më 25 mars nga ora 15:00.

Vendimi për mbajtjen e zgjedhjeve më 25 të muajit të ardhshëm është marrë të enjten në mbledhjen e Bordit të KOK-ut.

Kundërkandidatë të presidentit aktual, Besim Hasani, janë deklaruar se do të jenë edhe Ismet Krasniqi, Milaim Kelmendi dhe Linda Shala, ndërsa Afërdita Fazlija nuk e ka pohuar as mohuar kandidaturën.