Vjen goli i parë në super sfidën Paris SG – Manchester City

123

Kevin de Bruyne ka gjetur rrugën drejt golit në ballafaqimin ndërmjet PSG-së dhe Manchester City-t. Deri sa vendasit patën mundësinë e parë për të realizuar përmes Ibra-s i cili dështoi nga penaltia, miqtë realizojnë përmes belgut për epërsinë fillestare të citizens: