Video: Aktori i njohur, Hugh Jackman, shpëton djalin dhe të tjerët nga mbytja

167

Aktori i njohur, Hugh Jackman, pati një moment të vështirë në plazhin e Sidnejit në Australi, pasi djali i tij ngeci në një rrymë të fortë uji dhe rrezikonte të mbytej.

Aktori u fut në ujë për të shpëtuar djalin e tij dhe të tjerët nga dallgët.

Për fat, gjithçka shkoi mirë. I biri kishte shkuar për të bërë sërf.

Aktori ishte kaq i tronditur pas ngjarjes, sa nuk fliste dot.

https://youtu.be/oEw9WycUmOc