Video/ 10 golat më të bukur të Champions 2015-2016, sipas UEFA-s

154

Kjo është video me 10 golat më të bukur të Ligës së Kampionëve 2015-2016.

Videoja është publikuar zyrtarisht nga UEFA dhe në të përfshihen emrat si Mesi, Hulk, Suarez, që bien në sy për  golat fantastikë.

Surpriza më e madhe mbetet vendi i parë.

Ndiqeni golat këtu: blob:https%3A//vid.me/e4af4b53-7b1a-4d8e-ad29-864567d6d9d6