Vetevendosje po pergatitet per protesta te radhes

129

Ne konferencen per media te mbajtur sot nga Levizja Vetevendosje, Kurti tha se po përgatiten protesta të radhës për ta kundërshtuar demarkacionin,, nderkohe qe per Asociacionin ka thene se ajo ka vdekur dhe se “ata qe flasin per zbatimin e Zajednices, ne fakt flasin per ringjalljen e saj”.

Sa i perket protestave, ka thene se data nuk eshte caktuar ende.