Ujkani vjen me mesazh special për 5 vjetorin e pranimit të Kosovës në UEFA

89

Sot bëhen 5 vjet që Kosova u pranua në shtëpinë e madhe të futbollit Evropian, UEFA.

Pikërisht me 3 maj të vitit 2016 vendi ynë u pranua me të drejta të plota në organizatën më të madhe të futbollit në botë

Me 28 vota pro, 24 kundër dhe dy abstenime, në kongresin e UEFA-s, Kosova u pranua si antare e 55-të e kësaj organizate.

Për këtë ditë historike ka folur edhe portieri i Kosovës, Samir Ujkani ku thotë se ishin kohë të vështira para pranimit dhe falënderon të gjithë lojtarët për kontributin.

VIDEO: