UEFA me ndryshim emergjent, në këtë stadium pritet të zhvillohet finalja e Ligës së Kampionëve

212

UEFA do të zhvillojë bisedime të ngushta me qeverinë e Mbretërisë së Bashkuar të hënën mbi transferimin e mundshëm të finales së Ligës së Kampionëve në Stadiumin Wembley.

Turqia u shtua së fundmi në “listën e kuqe” të Anglisë për kufizimet e udhëtimit COVID-19, duke hedhur dyshime nëse dyshja e Premier League Chelsea dhe Manchester City mund të fluturojnë për në Stamboll për finalen më 29 maj.

Diskutimet mbi një lëvizje në Wembley filluan pothuajse menjëherë pasi ky vendim u bë publik, dhe sipas The Times, gjërat po rriten dhe vendimi për të zhvendosur ndeshjen në Angli mund të merret brenda 24 orësh.

UEFA është e përgatitur të zhvendosë ndeshjen në Wembley, por atyre do t’u duhen disa kritere që të plotësohen para se të marrin një vendim përfundimtar.