UEFA dënon serbo-austriakun Arnautoviqin

354

Marko Arnautoviq është dënuar nga UEFA pasi ofendoi Ezgjan Alioskin në ndeshjen Maqedoni e Veriut – Austri.

Arnautoviq është suspenduar me një ndeshje moslojë dhe do të mungojë kundër Holandës të enjtën.

Arnautoviq kishte kërkuar falje për ofendimin, por kjo nuk ishte e mjaftueshme për t’i shpëtuar dënimit.