Turqi: Situata është nën kontroll, thotë kryeministri turk

150

Kryeministri turk, Binali Yıldırım ka thënë se situata në Turqi, në një masë të madhe është nën kontroll pas puçit ushtarak.

Sipas Hurriyet, sekretari i agjencisë turke MIT ka thënë po ashtu se situata po kthehet në normalitet pas përpjekjes që u shfaq në ndërtesat kryesore shtetërore dhe ushtarake në Stamboll dhe në kryeqytet, Ankara.

Po ashtu, transmetuesi shtetëror, TRT, e cila u mor përsipër nga ushtarët, u rimor nga forcat e sigurisë.