Torta që është përgatitur për Majlindën, duket vërtet madhështore (Foto)

321

Krenaria e kombit shqiptar, Majlinda Kelmendi, bashkë me krenarinë tjetër Nora Gjakovën dhe prijësin e tyre të pashembullt Driton Kukën, edhe pak do të mbërrijnë në Kosovë.

Për dallim prej herës së kaluar, kur Majlinda fitoi medaljen e artë, tash kur ajo arriti të dalë prapë e para në Rusi, do të pritet në një mënyrë madhështore nga përfaqësues të shtetit.

Në shenjë mirëpritjeje, është pregatitur edhe një tortë e përmasave mjaft të mëdha, në të cilën ashtu si do duhej të shkruante shkruan: “krenaria e Kosovës. Torta me formën e hartës së Kosovës është bërë enkas për Majlindën, enkas për ekipin i cili po vazhdon ta paraqesë faqebardhë shtetin e Kosovës nëpër botë.

/Gazeta InfoPress