Tifozja shqiptare fejohet me futbollistin ganez

196

Tifozja Irid Oxa, e cila gjatë kampionatit evropian “pushtoi” faqet e para të mediave ndërkombëtare, është fejuar me një futbollist.

Balerina shqiptare që jeton në Itali është fejuar me futbollistin e ganez të Torinos, Afriye Acquah.

Lajmi është zyrtarizuar sot nga çifti, i cili është përcjell me interes edhe nga mediat ndërkombëtare dhe veçanërisht nga Sky Sport.

aqua2

f_1468925469-5715564