Thaçi: Opozita nuk është sjellë mirë gjatë zgjedhjes sime president

141
Hashim Thaçi, në një intervistë për “Info Magazine” në Klan Kosova, ka thene se procesi i zgjedhjes se presidentit ka qene nje test i ri demokratik.
Hashim Thaçi konsideron se sjelljet e opozitës në seancën e zgjedhjes së tij President nuk kanë qenë të mira, por sipas tij, pjesa tjetër e Kuvendit e ka kryer punën siç duhet dhe ka punuar korrekt, sipas Kushtetues.

“Kuvendi ka punuar sipas Kushtetues. Askush nuk mund ta pengojë punën në Kuvendit e Kosovës. Gjithçka ka shkuar siç duhet”, tha ai ndër tjera, transmeton Gazeta Express.