Thaçi ende nuk ka vendosur nese do t’i kete simpatizantet per feste neser

130

“Eshte e drejte e secilit per te festuar apo protestuar”, ka thene Thaçi pas takimit me Kryesine, kryetaret e degeve te PDK-se dhe deputet nga radhet e partise, por gjithashtu ka thene se ende nuk ka vendosur se si t’i pergjigjet deshires se simpatizanteve per te festuar neser ne shesh zgjedhjen e tij president i vendit, ne po te njejtin shesh ku po qendrojne edhe protestuesit qe kundershtojne kete.