Teuta Haxhiu dhe Faton Topalli hodhën gazin

159
Gazi lotsjelles i pak minutave me pare u hodh nga deputetja e AAK –së Teuta Haxhiu dhe deputeti Faton Topalli.

Deputeti i Vetevendosjes, Ismail Kurteshi, pati probleme pas hedhjes se gazit.

Nderkaq forca te medha te sigurise veq jane brenda ne Kuvend dhe po qendrojne ne vendet e qeverise. Aktualisht eshte vetem opozita brenda ne sallen e Kuvendit.