Tani më dihet kundërshtarja e ardhshme e Nora Gjakovës (FOTO)

288

Nora Gjakova me lehtësi kaloi roundin e parë duke fituar me ippon kundër kolumbianes Amaris.

Me ketë fitore ajo siguroi kalimin në fazën e rradhës dhe njëkohësisht fitoren e parë të saj në lojra olimpike.

Në fazën e dytë Nora do të ndeshet me rumunen Corina Caprioriu.

Kjo e fundit kaloi në fazën tjetër pa lojë, pasi ishte bartëse e kategorisë.

Capture