Stërvitje e vitheve për fillestaret në palestër!

237

Mishel Levin, modele e fitnesit super seksi, ka treguar ushtrimet për zhvillimin e muskujve të gluteusit.

Për të gjitha vajzat të cilat dëshirojnë të kenë vithe seksi të formësuara mirë dhe të forta pason një informacion i keq.

Nëse nuk jeni të paracaktuara gjenetikisht për muskuj të mirë në gluteus, do të duhet patjetër që të djersiteni goxha shumë në palestër.

Është lajthitje që me ushtrime të zakonshme dhe pa pesha vithet t’ju bëhen të forta dhe të formësuara.

Patjetër duhet të shkoni në palestër dhe të ngrini pesha. Pikërisht kështu ju thotë Mishel Levin, modele fituese e femrave mbase për prapanicën më të mirë në botë.

Shikoni stërvitjen e saj: