Stephan Curry është më i mirë se Michael Jordan

152

Stephan Curry është duke nënshkruar shifra të jashtëzakonshme, derisa për shumëkë konsiderohet tashmë si njëri ndër basketbollistët më të mirë në botë, madje edhe se Michael Jordan, transmeton Gazeta Sheshi.

Curry ka një mesatare të jashtëzakonsheme të pikëve këtë sezonë, 30.5 pikë për ndeshje, 5.3 topa të rrëmbyer dhe 6,4 asistime. Me këto shifra ai tejkalon legjendën e Chicago Bulls, Michael Jordan, i cili kishte një mesatare prej 29.6 pikëve për ndeshje, 5.9 topa të vjedhur dhe 4,3 asitime.

Stephen-Curry-Michael-Jordan_opt-620x413Nëse vazhdon me këto shifra, ylli i ri i Golden State Warriors, nuk ka dyshim se do thyejë çdo rekord të mundshëm, derisa shumë lehtë mund të hyjë në analet e historisë së Ligës më të fortë të basketbollit në botë, atë të NBA-së.

/Gazeta Sheshi/