Stadiumet më të pazakontë në botë (Foto)

200

Zakonisht stadiumet e futbollit janë tradicionale në të gjithë botën dhe në mes tyre ka shumë ngjashmëri.

Por, jo të gjitha. Kur shikon një stadium më ndryshe apo të pazakontë është kënaqësi.

Zakonisht stadiumet më ndryshme ndërtohen për t’u përshtatur me kushtet gjeografike dhe kështu përfundimi është i veçantë, transmeton Telegrafi.

Më poshtë keni tetë stadiumet më ndryshe nga ato që jemi mësuar zakonisht t’i shikojmë.

Estadio Gospin Dolac, Kroaci

Estadio 1

Bt80VUPCYAAR-61

Estadio Eidi, Ishujt Faroe

3islas-feroe

Estadio Victoria, Gjibraltar

ESTADIO 3

victoriaVictoria-Stadium1

Estadio Nuuk, Grenlandë

Estadio 4

pierde-con-este-panorama

Estadio Kantrida, Kroaci

Estadio 5

KantridaStadium

Hásteinsvöllur, Islandë 

Estadio 6

53231ab371e49bd06f5d213ad5fcc4476de25234b6587

Estadio Janguito Malucelli, Brazil 

04.15_-_janguitod604aacb93f635af06ed3094cb6afa52

Float at Marina Way, Singapor

18799425-Aerial-view-on-Marina-Bay-Floating-Platform-Marina-Bay-Sands-resort-and-Garden-by-the-Bay-in-Singapo-Stock-Photo