Sot është një super yll i footballit dhe i preferuari e femrave?E gjeni dot kush është vogëlushin foto?

286

Ndoshta do te habiteni por djali ne foto është Christiano Ronaldo.

Me pare ka vuajtur duke jetuar si i varfër dhe me mungesën e te atit.

Sot ai shkëlqen dhe është babai i një djali 6 vjeçar te cilin se ndan nga vetja.

Se fundi Ronaldo është dhe Figura e Nike ne atletet e reja me mekanizmin qe vetlidh lidhëset.

1.Cristiano Ronaldo