Si të zbuloni kush e ka refuzuar kërkesën për miqësi në Facebook

152

Kërkesat e miqësisë në rrjetin social mund të jenë argëtuese por dhe të frikshme në të njëjtën kohë. Nëse më parë nuk e keni ditur si ta zbuloni se nga kush është refuzuar kërkesa juaj tashmë Facebook jua mundëson këtë mundësi.

Për të parë listën e -personave të cilët ju kan refuzuar kërkesën për miqësi është e rëndësishme që të ndiqni këto hapa kryesor si;

1. Hapeni Facebook-un (në browser, jo aplikacionin)
2. Klikoni në ikonën për kërkesat e miqësisë
3. Selektoni “view all” në menu
4. Klikoni në “view sent requests”

Përmes zbatimit të një strukture të tillë ju dotë mësoni se cili ju ka refuzuar ose do të zbuloni se nuk keni asnjë kërkesë të papranuar.