Si t’i parandalojmë alergjitë

196

Stina e pranverës është dhe periudha që njihet për shfaqjen e alergjive të shumta për këtë është e rëndësishme që personat e ndjeshëm të bëjnë kujdes me futjen e kësaj stine.

Lulëzimi i luleve dhe ndryshimi i klimës janë disa nga shkaqet e shfaqjes së këtyre alergjive. Ekzistojnë mënyra të ndryshme që na vijnë në ndihmë për eleminimin e problemit të alergjive sicc mund të përmendim;

Sigurohuni që jeni duke marrë mjaftueshëm vitaminë D.

Bëji ushtrimet, pjesë të rutinës suaj.

Pastrojeni fytyrën mjaftueshëm.

Pastroni qilimat rregullisht.

Pastroni rregullisht çarçafët me ujë të nxehtë.