Si të forcojmë WiFi përmes një kanaçeje (VIDEO)

258

Wi-Fi ka një rëndësi të veçantë në përdorimin e pajisjeve të ndryshme teknologjike dhe shpesh sinjali i dobët bëhet dhe pengesë për përdorime të ndryshme.

Përmes një video ju do të shikoni se si një kanaçe është në gjendje që të ndihmojë në zgjerimin e sinjaleve të Wi-Fi.

Për më tepër, ju mund të provoni këtë metodë me mjete të thjeshta që gjenden në shtëpi. Krejt çka ju duhet është një palë gërshërë, një shirit ngjitës, një prerës i letrës dhe një kanaçe e zbrazur.