Shenjat që puna juaj është duke ju shkatërruar jetën

149

Të gjithë kalojnë ditë të vështira në punë, por nëse ju e përballoni çdo ditë me vështirësi dhe numëroni ditët nga e hëna në të premten, atëherë ju keni një problem më të madh se sa një ditë të keqe pune.

Një studim i bërë nga autorja Amy Morin, tregon se sa më shumë që i thoni vetes po ndjehem keq, aq më keq do të ndjeheni.

Këto janë disa nga shenjat që sipas Morin, puna juaj është duke ndikuar shumë në jetën tuaj dhe është duke e bërë atë të tmerrshme.

1.Nuk ndaleni së menduari për punë

2.Nervozoheni shumë për punën që e bëni

3.Shoqërimi me koleget e punës më shumë ju nervozon se sa që argëtoheni

4.Mendimet mbi punën i keni krejtësisht negative

5.Nuk gjeni as një të mirë te puna juaj

6.Nuk dëshironi që të dilni nga shtrati në mëngjes

7.Irritoheni

8.Thoni që jeni e sëmurë vetëm që të qëndroni në shtëpi

9.Nuk të interesojnë më performancat në punë.