Shenjat që nuk do të jeni asnjëherë i pasur

177

Ëndrra e çdo njeriu është që të jetë i pasur dhe të ketë një jetë përplot udhëtime, ushqime të shijshme e gjëra të tjera relaksuese. Mirëpo, jo të gjithë kanë fatin që të realizojnë ëndrrat e tyre.

Disa njerëz thjesht kanë fat, disa të tjerë punojnë shumë që të arrijnë atë se çka dëshirojnë nga jeta.

Këto janë shenjat që nuk do të bëheni asnjëherë i pasur:

  1. Kurseni më shumë se sa që fitoni

2. Nuk keni nisur asnjë investim

3. Jeni të kënaqur me rrogën që e merrni

4. Blini gjëra që xhepi juaj nuk i përballon

5. Jeni duke ndjekur ëndrrat e dikujt tjetër, jo ëndrrat tuaja

6. Nuk i keni qëllim paratë

7. Besoni se të qenit i pasur është jashtë mundësive tuaja.