“Sex and the City”: Ja 8 gjërat që nuk i dini për të

217

Ka kaluar 12 vjet nga koha kur është realizuar seriali më i dashur (sidomos për femrat), “Sex and the City”. Sot do t’ju tregojmë disa fakte që nuk i keni ditur nga ky serial i famshëm.

  1. Koktellet që janë përdorur në film nuk janë reale.
  2. Protagonistët nuk e konsumonin ushqimin e tyre.
  3. Big dhe Carrie nuk duhet të përfundonin bashkë.
  4. Sarah Jessica Parker kishte nënshkruar kontratë për të mos pasur skena nudo në film.
  5. Cynthia Nixon është aktualisht bionde.
  6. Sarah Jessica Parker i ka mbajtur për vete të gjitha rrobat e filmit.
  7. Fundet me vello të Carrie-t kushtojnë 5 dollarë.
  8. Alec Baldëin duhet të interpretonte rolin e Matthew Mçonaughey’s.