Seancë e veçantë për ligjin për KGJK-në

124

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar në parim projektligjin për Këshillin Gjyqësor të Kosovës.

Për ta shqyrtuar këtë projektligj në leximin e dyë sot do të mbahet një seancë tjetër.

Projektligji për Këshillin Gjyqësor është miratuar sot me urgjencë nga Komisioni parlamentar për Legjislacion dhe Mandate.