Rrugët e Vjenës mbushen me shqiptarë (Foto)

149

Shqipëria do përballhet me Austrinë në ora 17:30 në Vjenë, ndërkohë rrugët e kryqytetit austriak tashmë janë mbuluar me shqiponjën dy krenare dhe me tifozë të shumtë që janë mbledhur për ti ofruar mbështetje kuqezinjëve të De Biasi-t.

Disa imazhe që ka publikuar Panorama Sport, shohim se rrugët e Vjenës janë të mbuluara me shqiptarë:

235527 235528 235530 235531
235532austri img-20160326-wa0007-653x420 untitlede