Rritet numri i protestuesve jashte Kuvendit

140

Nderkohe qe po zhvillohet seanca dhe po mbahen fjalime ne kuvend, protesta e opozites jashte vazhdon.

Eshte rritur numri i protestuesve te cilet brohorasin kunder zgjedhjes se presidentit te ri te Kosoves dhe kunder Qeverise. Thirrjet “Jashte” te cilat i drejtohen Qeverise, degjohen edhe brenda salles se Kuvendit.

Edhe pse situata aktualisht eshte e qete, eshte shtuar gjithashtu edhe numri i forcave e policise.