Rita Ora e gjitha në ngjyrë të verdhë

221

Këngëtarja me origjinë nga Kosova, Rita Ora, me stilin e saj di shumë mirë se si të bie ne sy dhe të lë mbresa.

Kësaj here Ora deri sa po ecte në West Hollywood, i kishte flokët e kapura me bistekë të cilët ishin të verdh.

Veshur ajo kishte një bluzë që i ekspozoheshin shumë mirë format trupore po ashtu ngjyrë të verdh, një parë pantallona dhe një çantë me ngjyra por që dominon e bardha.