Qesharake: Tek ne shiten edhe mizat!

156

Një shpallje mjaft e çuditshme është publikuar ditëve të fundit në njërën nga faqet e internetit në vend, derisa një person ka hedhë në shitje një insekt mjaft të njohur në vendin tonë, transmeton Gazeta Sheshi.

Bëhet fjalë për një mizë, të cilin personi në fjalë e ka lidhur dhe e ka hedhur në shitje. Besojeni çmimin, për vetëm tre euro mund ta bëni mizën tuaj.

 

Kjo duhet qenë më shumë një batutë se një shpallje me rëndësi nga ky person. Megjithëse shpesh herë hasim në shpallje qesharake, kjo ishte për të qeshur me lot.

/Gazeta Sheshi/