Pse na duhet një shok i “çmendur”

176

Tashmë i dini të mirat që njeriu i përfiton nga të pasurit një shoqëri të mirë.

Shokët janë pranë neve në ditët e vështira dhe të mira. Thënë thjesht, janë aty dhe na ndihmojnë kur kemi nevojë.

Mirëpo, duhet të kesh edhe shokë të “çmendur”, pasi që ata na e zbukurojnë jetën dhe na bëjnë të qeshim.

Këto janë nëntë arsyet, se pse duhet të keni këtë lloj shoku:

  1. Ta kthejnë shtëpinë mbrapsht,

2. Ju shtyjnë të provoni gjëra të reja,

3. E e shohin jetën në mënyrë pozitive,

4. Kanë sens të mirë të humorit,

5. Nuk lejojnë që të mërziteni,

6. Nuk e marrin vetën shumë seriozisht,

7. Ju lënë të lirë,

8. Nuk ju intereson çka mendojnë të tjerët,

9. Shokët e çmendur ju bëjnë jetën më të lumtur.