Pritet libri i tetë i ciklit të Harry Potterit

197

Harry Potter dhe Fëmija i Mallkuar do të jetë libri i tetë i ciklit të librave Harry Potter. Ai do të dalë më 31 korrik, një ditë pas shfaqjes së tij në skenë.

Libri e paraqet Harry Potterin si babain dhe punëtorin e mbingarkuar të Ministrisë së Magjisë. Në të do të tregohet “pjesa e pathënë” e tregimit të djaloshit magjistar, përfshirë edhe tregimin mbi jetën e prindërve të tij të crarë, ka thënë autorja Rowling.