Prishtina – Mornar, “Plisat” me koreografi interesante

179

“Plisat” kanë bërë një koreografi speciale në finalen e Ligës Ballkanike kundër Mornarit, që Sigal Prishtina po e zhvillon në Pallatin e Rinisë dhe Sportit në kryeqytet.

Koreografinë mund ta shihni në foton e mëposhtme.

12999516_10206132083797383_1417224640_o