Prishtina mbushet me police

135

Ne rruget e Prishtines ka nje prezence te madhe te policeve sot neper rruge dhe sheshe. Forca te shtuara te policise ka sidomos rreth nderteses se Kuvendit te Kosoves dhe Qeverise.

Shkak per kete eshte protesta e opozites se bashkuar e cila kundershton zgjedhjen e Hashim Thacit si president i vendit si dhe rrezimin e qeverise. Ne anen tjeter, simpatizante te PDK-se, kane paralajmeruar se do te festoje zgjedhjen e presidentit.

Protesta eshte thirrur per ne ora 10:00 nderkaq seanca e Kuvendit e thirrur per te zgjedhur presidentin fillon ne ora 11:00.

Tani per tani nuk verehet ndonje rritje e numrit te protestuesve ne shesh.