Prekëse: Mavraj, sensibilizohet me refugjatët në Gjermani (Foto)

168

Mërgim Mavraj tregon edhe njëherë me veprat e tij se nuk mbetet thjesht një kampion në fushën e lojës, por të tilla vlera i ka edhe jashtë saj. Ditën e sotme mbrojtësi i Kombëtares i cili njihet si një besimtar i devotshëm i fesë Islame, ka vizituar një kam refugjatësh sirianë për të sensibilizuar sadopak opinionin përsa i përket kësaj çështje. Ja çfarë shkruante Mërgim Mavraj në profilin e tij zyrtar në “Facebook”, ku kishte postuar edhe disa foto:

13007144_384119695091964_8479663191423308160_n

Unë jam refugjat!!!

“Sot për vizitë në një kamp refugjatësh
Ata meritojnë përkujdesje dhe dashuri. I lumtur që sapo pak kohë u argëtova duke luajtur futboll me këta fëmijë të mrekullueshëm të cilë nuk e meritojnë aspak këtë situatë”.

12991117_384119818425285_3623295339954107710_n 12993615_384119698425297_8155273576269667642_n 13006500_384119725091961_1608471955816656755_n 13007185_384119841758616_2279427635095419603_n 13012760_384119731758627_5075229974888305831_n