Portieri me famë vozit Ferrarin e paregjistruar!

177

Portieri i Manchester United, Sergio Romero, u zu nga policia duke vozitur supermakinën Ferrari 314 të paregjistruar. Policia i ka thënë Romeros se do t’ia marrë makinën nëse ai nuk e regjistron dhe nuk i paguan taksat për të.

Në kohën kur u ndalua nga policia, ai ishte në makinë me gruan e tij, Eliana Guercio.