Pique e lë shtatëzënë sërish Shakirën

167

Këngëtarja e njohur Shakira, bashkëshortja e mbrojtësit të Barcelonës, Gerard Pique, mund të jetë sërish shtatzënë. Lajmi konfirmohet një njerëz pranë këngëtares, që dëshirojnë të ruajnë anonimatin.

Nëse lajmi konfirmohet, për Shakirën dhe Pique do të jetë një  “tregolësh” në jetën private pasi çifti ka edhe dy djem” Milan dhe Sasha, i pari 3 vjeç dhe i dyti vetëm disa muajsh. Shakira gjithmonë është shprehur se dëshiron të ketë shumë fëmijë dhe sikurse raportojnë mediat roze, vëllai ose motra, do të vijë në jetë sërish në muajin Janar.