Pilotët e Moto GP “fluturojnë” në NASA (Foto)

132

Në prag të garës së radhës në Botërorin e MotoGPsë në Ostin (SHBA), Andrea Ianone dhe Dani Pedroza ishin të ftuarit specialë në selinë e NASA-s.

Untitled-52
Të dy pilotët festonin si fëmijë duke realizuar ëndrrën e të jetuarit një ditë me eksploruesit e hapësirës.