Përforcohet Prishtina

366

Në fakt, nuk bëhet fjalë për ndonjë prurje të re, por sulmuesi i ri, Blend Baftiu, më në fund pas dy muaj pritje është regjistruar dhe ka të drejt loje.

Kësisoj, duke mos llogaritur në këtë tanelt nga xhiro e parë, te Prishtina e llogarisin si përforcim të ri.

Ky lajm i mirë vije në momentin e duhur pas disa futbollistëve të suspenduar dhe lënduar. Baftiu, 18 vjeç, luan në pozitën e sulmuesit, por edhe mesfushorit ofensivë dhe konsiderohet futbollistët ndër më perspektivë të skuadrës.

Blend Baftiu – më në fund regjistrohet