Pamja e re e Mercedes GLE Coupe

187

Mercedes ka nbërë të mudnur modifikimin e modelit GLE Coupe, duke sjellë disa ndryshime në këtë model në pjesën përpara dhe mbrapa, ku Topcar ka pajisur një diffuser masiv të bashkuar nga një parakolp e ripunuar.

“TopCar” gjithashtyu ka bëtë të mundur dhe fuqinë e mororit duke e rritur me 87 kuaj fuqi më shumë. Pakot tjera përfshijnë 125 kuaj fuqi dhe 131 kuaj fuqi.

Të gjitha përmirësimet e bëra janë në vlerë e 19,119 dollarë, ndërsa për shpenzime shtesë, blerësit mund të bëjnë ndryshime edhe brenda kabinës, përfshirë ulëset me lëkurë krokodili. Sipas kompanisë, të gjitha pajisjet e reja që vendosen në modelin GLE Coupe janë të përbëra nga fibrat e karbonit.