Pacolli solidarizohet me protestuesit në tenda, kërkon zgjedhje

154
Presidenti i AKR’së Behgjet Pacolli thotë se situate aktuale politike po bëhet tejet shqetësuese. Të vetem zgjidhje, Pacolli i sheh zgjedhjet.

Ai shkruan në Facebook:

Protestat nën tenda!

Jam tejet i preokupuar për situatën e rëndë e cila rrjedhë si rezultat i mosmarveshjeve të liderve e partiak gjegjësishtë perfaqesuesve qeveritarë.Ne fund të fundit është populli të cilit i atribohen vuajtjet dhe konseguencat.Jam shume solidar me protestusit të cilët janë duke kaluar momente te veshtira nën tenda dhe mot te ftohët. Nuk di cka duhët të ndodhe më tepër që qeverija definitivishtë te rreflekton për zgjedhjët e parakoheshme. Sidoqoftë vetëm zgjedhjët janë zgjidhja e situates.