Orari i ndeshjeve të fazës së eliminimit direkt në Euro2020

399

Kanë përfunduar ndeshjet e fazës së grupeve të Euro2020.

Tashmë janë mësuar edhe ndeshjet e fazës së eliminimit direkt dhe 16 kombëtaret që vazhdojnë tutje në Euro2020.

ORARI:

27/6 Seville 21:00 / Belgjikë – Portugali.

27/6 Londër 21:00 / Itali – Austri.

28/6 Bukuresht 21:00 / Francë – Zvicër

28/6 Kopenhagë 18:00 / Kroaci – Spanjë

29/6 Glasgow 21:00 / Suedi – Ukrainë

29/6 London 18:00 / Angli – Gjermani

27/6 Budapest 18:00 / Holandë – Çeki.

26/6 Amsterdam 18:00/ Uells – Danimarkë.