Njeriu i Hekurt është mes nesh

159

Një kompani japoneze ka prodhuar një kostum të ngjashëm me atë të Njeriut të Hekurt, personazhit që në film interpretohet nga Robert Downey Jr.

NK-01 është prezantuar në Pekin nga FutureWise, që thotë se fiks si Njeriu i Hekurt, kjo shpikje do të mund të pilotohet nga një person që do e veshë kostumin.

Han Lei, drejtori ekzekutiv i FutureWise, u shpreh: “Gjithmonë më kanë pëlqyer filmat vizatimorë me robotë dhe për këtë arsye vendosëm të krijonim këtë kostum”.

Edhe pse kostumi ende është në fazën e prototipit, FutureWise po shpreson të bëhet e para kompani që prodhon diçka të tillë për shitje.

Gjithsesi, asnjeri të mos mendojë se mund të luftojë të këqinjtë me këtë kostum. Ai do të shërbejë vetëm për spektakle argëtuese.