Një nigerian te Trepça ‘89

348

Pas transferimit të dyshes braziliane, Vago Avgusto dhe Marco Tulio, Trepça ’89 ka siguruar shërbimet edhe të një futbollit nigerian.

Fjala është për Mathew Boniface, njofton faqja Fansat e Futbollit Kosovar.

Boniface më parë ka qenë pjesë e ekipit qipriot, Aris Limassol dhe të Skënderbeut.

Nigeriani është 21-vjeçar. Ai paraprakisht është paraqitur në FFK si lojtar i ekipit mitrovicas.