Një DJ si Paris Hilton

113

Ajo bëri publike karrierën e saj si DJ rreth 4 vjet më parë. Por Paris Hilton vazhdon ende të shesë në klubet e natës në të gjithë botën.

Në 2014 madje, ajo fitoi dhe çmini si DJ Femër e Vitit, në 2014. 35-vjeçarja nuk ka zhgënjyer në fakt me mjeshtërinë e saj në Wall Lounge në Miami Beach, teksa mbante një rreth në formën e veshëve të maces.