Neymar i kundëpërgjigjet faqes Football Leaks me një këngë (Video)

119

Vetëm një orë pas publikimit të kontratës së fshehur ndërmjet Barcelonës dhe futbollitit brazilian Neymar Jr, gjithnjës sipas faqes investigative Football Leaks, tashmë sulmuesi azulgrana vetëm se është përgjigjur atij artikulli, transmeton Gazeta Sheshi.

Neymar kishte publikuar një fotografi në rrjetin social Instagram dhe disa vargje të këngës “Jam Human” nga Bruna Karla.

Kjo këngë në vargjet e saj ka tekst religjioz, në të cilin kërkohet ndihma e krijuesit për ti kaluar sfidat dhe për të qenë gjithnjë triumfues përballë tyre.


/Gazeta Sheshi/