Në stadiumin e Rilindjes mbahet turneu në nder të Çlirimit të Prishtinës

528

Klubi Futbollistik “Rilindja” organizon turneun tradicional për fëmijë në ditën e Çlirimit të Prishtinës, shkruan Gazetasheshi.com

Ky turne do të mbahet me 12 dhe 13 qershor në stadiumin e Rilindjes.

Në këtë turne do të marrin pjesë 16 ekipe të moshës U10 dhe 16 ekipe tjera të moshës U11.

Më poshtë i gjeni disa nga skuadrat të cilat do të marrin pjesë: /Gazeta Sheshi/