Në Maqedoni afër lufta civile (Video)

241

Ka eskaluar protesta. Disa protestues kanë demoluar zyrat e presidnetit Ivanov. Protestuesit kanë thyer xhamat,  janë futur brenda zyrave dhe kanë demoluar të njëjtat. Ndërkohë që kanë tentuar të demolojnë edhe objektin e Ministrisë së drejtësisë, por janë penguar nga forcat policore, të cilat raportohet se kanë përdorur edhe dhunën për ti zbrapsur protestuesit, raporton Alsat M.

Ndryshe raportohet për 12 persona të arrestuar dhe një person të lënduar.